Ndërlidhjet

KJEV


Gjykata e Lartë e Ukrainës ka hedhur poshtë ankesën e kandidatit presidencial dhe ish-kryeminsitrit Viktor Janukovic rreth zgjedhjeve të 26 dhjetorit, cfarë i hap rrugën Komisionit Qëndror të zgjedhjeve të publikojë rezultatet përfundimtare. Këto rezultate nxjerrin fitues Viktor Jushcenkon, udhëheqësin e opozitës dhe drejtuesin e të ashtëquajturit revolucion i portokalltë, për shkak të simboleve me këtë ngjyrë të opozitës.
XS
SM
MD
LG