Ndërlidhjet

FORT HUD/TEKSAS


Në gjykatën ushtarake amerikane sot fillon gjyqi kundër Charles Graner, i akuzuar për keqtrajtimin e të burgosurve në burgun irakien Abu Ghraib.
Ushtari Graner është në disa nga fotografitë e bëra publike dhe akuzohet të jetë drejtuesi i keqtrajtimeve.
Tre ushtarë tjerë nga njësiti i Garner janë shpallur fajtorë për abuzimet në Abu Ghraib.
XS
SM
MD
LG