Ndërlidhjet

VJENË


Në rajonin e Ballkanit nuk do të ketë stabilitet përderisa të mos zgjidhet statusi i Kosovës, vlerëson sot gazeta vjeneze "Standard". Kjo gazetë, pos tjerash, shkruan se qëndrimi i Bashkësisë ndërkombëtare për ta mbajtur të hapur çështjen e statusit të Kosovës është shpenzuar dhe se mund të rezultoj me shpalljen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG