Ndërlidhjet

STRASBOURG


Me 500 vota pro, 137 kundër dhe 40 apstenime, Parlamenti Evropian e mbështeti kushtetutën e parë të Bashkimit Evropian.
Votimi i sotëm është pjesë e procesit të gjatë të ratifikimit që pritet të zgjatë 2 vjet. Kushtetuta do të hyjë në fuqi vetëm nëse e ratifikojnë 25 vendet anëtare.
XS
SM
MD
LG