Ndërlidhjet

BRUKSEL


Përfaqësuesit e Iranit dhe Bashkimit Evropian do diskutojnë gjatë ditës rreth të drejtave të njeriut në Iran, cështjet e sigurisë raonale, terrorizmit dhe armët e shkatërrimit në masë. Mardhëniet me Iranin kanë kaluar në periudhatë vështira për shkak të programeve të fshehta bërthamore të Teheranit.
XS
SM
MD
LG