Ndërlidhjet

TIRANË


Germania i ka huazuar 12 milionë dollarë Shqipërisë për të rehabilituar 22 hidrocentrale të vogla", ka njoftuar Ministria shqiptare e Industrisë dhe e Energjisë.
Kredia e Gjermanisë do të ndihmojë në përmrësimin e prodhimit të energjisë elektrike në dy vitet e ardhshme dhe nëse ka sukses, atëherë do të jepen edhe 26 milionë dollarë për hidrocentralet tjera, thuhet në deklaratë.
XS
SM
MD
LG