Ndërlidhjet

TUNIS


Një raport i Trupit për Arsimim dhe Kulturë të Ligës Arabe thotë se rreth 70 milionë banorë më të vjetër se 15 vjec në shtetet anëtare të Ligës nuk dinë të lexojnë dhe shkruajnë.
Raporti, ka shprehur keqardhje se qëllimi për të arsimuar gjysmën e analfabetëve mes 1990 deri në 2000 nuk është arritur. Në raport thuhet se sipas dinamikës së tashme do duhen 3 dekada për të eliminuar problemin.
XS
SM
MD
LG