Ndërlidhjet

KJEV


Gjykata e Lartë e Ukrainës ka filluar rishikimin e ankesës së kandidatit presidencial dhe ish-kryeministrit Viktor Janukovic, për parregullsi gjatë zgjedhjeve presidenciale të 26 dhjetorit. Bazuar në ligj kjo është ankesa e fundit që mund të bëjë Janukovic, që në zgjedhjet e dhjetorit u përball me udhëheqësin e opozitës ukrainase, Viktor Jushcenko.
Deri tani Gjykata e Lartë e Ukrainës ka hedhur poshtë disa nga ankesat e Janukovicit.
XS
SM
MD
LG