Ndërlidhjet

PARIS


Shqipëria shpreson të nënshkruajë Marrëveshjen për Stabilizim-Asociim me Bashkimin Evropian këtë vit dhe t'i bashkohet bllokut me 2014-tën, ka thënë kryeministri Fatos Nano në një intervistë për agjencinë Frans Press.
Mbi të ardhmen e Kosovës, Nano ka thënë se duhet të bëhet e pavarur, ndërsa në periudhen afatshkurter, sipas tij administrata e UNMIK- duhe të ndryshohet me më pak ndërkombëtarë dhe me më shumë evropianë.
Ai kërkoi një administratë të BE-së për Kosovën, që do t'i bënte strategjitë aktuale integruese të Ballkanit më koherente.
XS
SM
MD
LG