Ndërlidhjet

VJENË


Këtë vit Ballkani gjendet para vendimeve të rëndësishme, ka thënë ambasadori i Austrisë në Kombet e Bashkuara, Wolfgang Petrich.
Ai ka thënë se në Kosovë në mes të vitit duhet të fillojnë bisedimet rreth statusit, dhe ka shtuar se asnjëra palë nuk është e përgatitur për këtë.
Petrich ka vlerësuar se as Kombet e Bashkuara, as Bashkimi Evropian, por, as Prishtina ose Beogradi nuk dinë se si t'i qasen kësaj cështjeje.
XS
SM
MD
LG