Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë ka vendosur t'i përshpejtojë aktivitetet rreth hapjes së përfaqësisë tregtare-ekonomike në Prishtinë.
Qëndrimi i kryeministrit Vllado Buçkovski është se me hapjen e përfaqësisë, do të rritet dhe institucionalizohet bashkëpunimi ekonomik midis Maqedonisë dhe Kosovës.
Buçkovski tha ditë më parë se në interes të stabilitetit të Maqedonisë dhe rajonit, është i gatshëm të takohet me kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj.
XS
SM
MD
LG