Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtari i Kombeve të Bashkuara për zgjedhjet në Irak Carlos Valenzuela, tha se kushtet për votime nuk janë ideale, por ka gjasa votimet të kenë sukses kurse rezultatet të jenë të pranueshme, të besueshme dhe legjitime.
"Droja më e madhe vjen shkaku i rrethanave të sigurisë. Komisioni i Zgjedhjeve ka shumë punë në nivelin lokal, dhe njerëzit punojnë në kushte shumë të vështira. Por, edhe frikësimi i votuesve mund të ketë ndikim në daljen në votime", tha Valenzuela.
XS
SM
MD
LG