Ndërlidhjet

PARIS


Nën organizimin e UNESCO-s, sot filloi konferenca ndërkombëtare për ruajtjen e bio-diversitetit.
Në konferencën, shkencëtarët dhe politikë-bërësit do t'i diskutojnë mënyrat për kufizimin e zhdukjes së mijëra specieve të jetës në Tokë për çdo vit.
Shkencëtarët thonë se zhdukja e specieve mund të rritet gjatë shekullit shkaku i ngritjes së temperaturave globale.
XS
SM
MD
LG