Ndërlidhjet

BEOGRAD


Komandanti i NATO-s për Evropën Juglindore, admirali Michael Mullen, viziton Beogradin, ku do diskutojë me autoritetet vendase procesin e reformave në mbrojtje. Mullen takohet me Ministrin e Mbrojtjes Davinic dhe presidentin serb Tadic.
Serbia synon të hyjë në programin e NATO-s Partneriteti për Paqe, por ecuria e ngadalshme e reformave dhe mosbashkëpunimi me Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës për ish-Jugosllavinë janë pengesat kryesore.
Pritet që Mullen të diskutojë dhe gjendjen e sigurisë në Kosovë.
XS
SM
MD
LG