Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara do të mbajë një sesion të posacëm në kujtim të 60 vjetorit të clirimit nga nazistët të kampit të përqëndrimit të Aushvicit.
Takimi do ndiqet dhe dhe nga Ministri gjerman i Punëve të Jashtme, Joshka Fisher dhe nga të mbijetuarit e Holokaustit, mes të cilëve është dhe fituesi i cmimit Nobel të paqes, Elie Ëiesel. Mbi 6 milionë hebrejë u ekzektuan në kampet e përqëndrimit të nazizmit gjatë Luftës së Dytë Botërore.
XS
SM
MD
LG