Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asambleja e Përgjithshme ka filluar një seancë të posacme në kujtim të 60 vjetorit të clirimit të kampit të përqëndrimit Aushvitz.
Kofi Annan ka bërë thirrje për më shumë vëmendje ndaj frymës antisemite që po ngjallet si dhe ideologjive të mbështetura në urrejtje.
"Ne me të drejtë themi kurrë më, por duhet ta tregojmë këtë me veprime. Që nga koha kur ka ndodhur holokausti bota ka dështuar turpshëm në parandalimin e gjenocidit në pjesë të tjera të botës si në Kamboxhia, Ruanda dhe ish-Jugosllavi", tha Annan
XS
SM
MD
LG