Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Dita memoriale për holokaustin rrit ndërgjegjen dhe mirëkuptimin tek njerëzit dhe motivon përpjekjet tona që me çdo mjet të pengojmë përsëritjen e akteve të tilla mizore kundër njerëzimit" thuhet në një deklaratë të disa shoqatave në Prishtinë, në 60 vjetorin e çlirimit të Aushvicit. Sipas tyre, Kosova që ka përjetuar vuajtjen dhe humbjet e mëdha e kupton dhe e dinë rëndësinë e përkujtimit të viktimave. 27 janari sipas shoqatave nga Kosova është ditë e kujtesës dhe nderimit për viktimat e gjenocidit kudo në botë.
XS
SM
MD
LG