Ndërlidhjet

LUBJANË


Bashkësia ndërkombëtare sivjet duhet të bëjë kthesë në përcaktimin e statusit final të Kosovës, ka thënë Erhard Busek, koordinator i Paktit të Stabilitetit për Evropën juglindore.
"Dy pikëpamjet radikale janë të pamundura. Njëra është ri-integrimi i plotë i Kosovës në Serbi, dhe tjetra është pavarësia. Ndoshta do të duhet të zgjedhim një lloj autonomie, me status gjysëm të pavarur nën mbikqyrjen e Bashkimit Evropian", ka thënë Busek, gjatë një vizite në Slloveni.
XS
SM
MD
LG