Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zgjedhjet në Irak paraqesin një shembull të demokracisë për pjesën tjetër të Lindjes së Mesme, ka thënë mbrëmë presidenti amerikan, George Bush. Mëtutje ai tha:
- Zgjedhjet e së dielës janë hapi i parë në procesin që irakianëve do tu mundësoj ta përgatisin dhe miratojnë Kushtetutën që parasheh vetëqeverisje dhe sundim të ligjit.
XS
SM
MD
LG