Ndërlidhjet

PHUKET


Përfaqësuesit e shteteve të Azisë Jugore u pajtuan për krijimin e disa qendrave rajonale për sistemin paralajmërues për cunamet. Vendimi u muar në konferencën ndërkombëtare të mbajtur sot, në Tajlandë. Kombet e Bashkuara kërkuan që të mos ketë qendra rajonale, por vetëm një qender. Mirëpo, Tajlanda, India dhe Indonezia pretenduan të jenë vende ku do të ndërtohet baza e sistemit paralajmërues.
XS
SM
MD
LG