Ndërlidhjet

DAVOS


Aktorja amerikane Sheron Stoun mblodhi 1 milionë dollarë për luftën kundër malaries, brenda 5 minutash. Duke ndjekur debatin për varfërinë në Forumin Vjetor Ekonomik Botëror, ajo vendosi të jap 10.000 dollarë ndihmë dhe njëkohsisht sfidoi të tjerët, që të veprojnë njëjtë. 1 milionë dollarët e mbledhur do të përdoren për blerjen e rrjetave mbrojtëse nga mushkonjat për fëmijët në Afrikë. Rreth 150.000 fëmijë vdesin çdo muaj për shkak të mungesës së këtyre paisjeve.
XS
SM
MD
LG