Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Xhorxh Bush i vlerësoi të suksesshme zgjedhjet e djeshme në Irak. Ai uroi njerëzit e Irakut për, siç tha, këtë arritje historike. "Duke marrë pjesë në zgjedhjet e lira, njerëzit e Irakut përfundimisht e refuzuan ideologjinë anti demokratike të terroristëve. Ata refuzuan të vazhdojnë të jenë të trembur nga gangsterët dhe vrasësit si dhe manifestuan kurajo të atillë, që gjithnjë është bazë e mirë për vetëqeverisje", tha presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Xhorxh Bush. Edhe udhëheqës të shteteve tjera si: Francws, Rusisw, Kinws etj. përshendetën zgjedhjet e djeshme në Irak.
XS
SM
MD
LG