Ndërlidhjet

SARAJEVË


Paddy Ashdown, përfaqësuesi i lartë i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë-Hercegovinë, ka propozuar një organizim të ri të policisë që do të bashkonte dy shërbimet policore të vendit. Ashdown ka theksuar se organizmi do bëhet mbi baza rajonale dhe jo etnike, në mënyrë që të përmirësohet lufta kundër krimit të organizuar dhe të ulet kostoja e policisë.
Plani do debatohet gjatë dy muajve të ardhshëm.
XS
SM
MD
LG