Ndërlidhjet

SOFJE


Liderët nga tetë vende të Evropës Qendrore dhe Lindore do të takohen nesër në Sofje të Bullgarisë në përpjekje për ta luftuar analfabetizmin, papunësinë dhe izolimin në rritje ndër pjesëtarët e komunitetit rom. Ky takim, që mbahet nën moton "Dekada e përfshirjes së Romëve", paraqet përpjekjen e parë ndërkombëtare për ta ndryshuar jetën e romëve, shumica e të cilëve jetojnë në varfëri të madhe në qendër të Evropës, ka kumtuar mbrëmë vonë Banka Botërore, që është sponsore e këtij takimi.
XS
SM
MD
LG