Ndërlidhjet

BAGDAD


Grupi udhëheqës i klerikëve synni në Irak tha se çfardo qeverie që do të krijohet nga zgjedhjet e së dielës, nuk do të jetë legjitime, pasi shumë njerëz bojkotuan zgjedhjet. Mirëpo, zyrtarët për organizimin e zgjedhjeve vlerësuan se më shumë se gjysma e votuesve dolën në zgjedhjet e përgjithshme. Ndërkohë, në Irak vazhdon numërimi i votave dhe rezultatet e para, sipas zyrtarëve, mund të publikohen brenda disa ditësh.
XS
SM
MD
LG