Ndërlidhjet

JAKARTA


Puthja publike dhe bashkëjetesa, së shpejti mund të trajtohen si vepra kriminale në Indonezi.
Projekt ligji i propozuar së fundi, i cili përpara se të hyjë në fuqi duhet të diskutohet edhe nga ligjvënësit, përfshin ndalimin e puthjes në vende publike dhe bashkëjetesën e çifteve të pamartuara.
Sipas draftit, personat që do të putheshin jashtë mund të dënohen deri 10 vjet burg dhe të gjobë prej 33 mijë dollarësh.
XS
SM
MD
LG