Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pas takimeve të sotme me zyrtarë të lartë kosovarë dhe me udhëheqës partiakë, zyrtari nga ministria e jashtme e Britanisë, John Sauers u shpreh se parashikimet për Kosovën janë të mira nëse vazhdohet trendi i tashëm i përmbushjes së standardeve. Ai, në këtë aspekt, tha se nëse vlerësimi i standardeve do të jetë pozitiv, atëherë mund të shkohet drejt shqyrtimit të statusit final të Kosovës.
XS
SM
MD
LG