Ndërlidhjet

JERUSALEM


Përfaqësuesit e "katërshes" për Lindjen e Mesme do të takohen me 1 mars në Londër për të diskutuar hapat e ardhshëm për arritjen e paqes ndërmjet Izraelit dhe palestinezëve. Kombet e Bashkuara, Bashkimi Evropian, Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Rusia, do të diskutojnë masat që çojnë kah krijimi i shtetësisë palestineze.
XS
SM
MD
LG