Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

MOSKË


Presidenti rus, Vladimir Putin, ka bërë të ditur se do kërkojë nga Kombet e Bashkuara të zhvillojë standarde të reja lidhur me vlerësimin e të drejtave të njeriut dhe vendimeve që lidhen më to.
Këto komente Putin i ka bërë në takimin me Komisioneren e Kombeve të Bashkuara për të drejtat e Njeriut, Luis Arbour.
"Rusia ka vështrimin e vet lidhur me mënyrën se si vëzhgohen të drejtat e njeriut në botë, përfshi operacionet e kundërterrorizmit dhe mënyrën se si vëzhgohet të drejtat e njeriut në rajon e të caktuara të botës, ku Rusia ka interesa të qarta", tha Putin.
XS
SM
MD
LG