Ndërlidhjet

HAGË


Sot në Gjykatën e Hagës në proçesin ndaj Fatmir Limajt, Haradin Balajt dhe Isak Musliut ka filluar dëshminë Jakup Krasniqi, ish zëdhënës i UÇK-së dhe aktualisht anëtar në Kuvendin e Kosovës. Mes të tjerash në dëshminë e tij zoti Krasniqi theksoi se aktakuzat e ngritura ndaj anëtarëve të UCK-së janë bërë mbi dëshmi të motivuara politikisht nga njerëz që kanë qenë në shërbim të dhunës në Kosovë.
XS
SM
MD
LG