Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri i Britanisë së Madhe, Tony Blair tha se mbështetja për Shtetet e Bashkuara në ndalimin e ngrohjes globale, është sfidë diplomatike. "Pa pjesëmarrjen e Amerikës dhe bazuar në protokolin ndërkombëtar të Kjotos, përparimet do të arrihen vështirë" tha Blair në konferencën pranverore të Partisë Laburiste. Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kanë refuzuar të nënshkruajnë këtë protokol me arsyetimin se dëmton ekonominë e vendit.
XS
SM
MD
LG