Ndërlidhjet

TEHERAN


Garda Revolucionare e Iranit shpalli se shkrimtari britanik Salman Rushdie ende përballet me dënimin me vdekje, i cili iu imponua para 16 vjetëve.
Organizata ushtarake, besnike ndaj udhëheqësit shpirtëror Ayatollah Ali Khamenei, tha se fatwa nuk mund të tërhiqet, dhe se Rushdie një ditë mund të dënohet për fyerjet që i ka bërë Kuranit dhe Profetit.
XS
SM
MD
LG