Ndërlidhjet

LONDËR


Britania e Madhe uroi fituesit e zgjedhjeve të 30 janarit në Irak. Sekretari britanik, Jack Strou tha se njerëzit e Irakut kanë bërë një hap të rëndësishëm drejtë të ardhmes së sigurt dhe demokratike. Ai uroi që Asamblea Kombëtare të zgjedh qeverinë dhe të hartojë kushtetutën.
XS
SM
MD
LG