Ndërlidhjet

RAMALLAH


Negociatorët palestinezë thanë se Autoriteti Palestinez dhe Izraeli janë pajtuar që qyteti Xheriko, të kalojë nën kontrollin e palestinezëve. Në samitin e javës së kaluar në Egjipt, u arrit marrëveshja për kalimin në përgjegjësinë e palestinezëve të 5 qyteteve në Bregun Rerendimor.
XS
SM
MD
LG