Ndërlidhjet

BANJA LLUKA


Parlamenti i serbëve të Bosnjës voton sot qeverinë e re, dy muaj pas dorëheqjes së qeverisë s ëmëparshme për shkak të presioneve ndërkombëtare pë rbashkëpunim me Gjyaktën e Hagës dhe arrestimin e të akuzuarve nga kjo Gjykatë.
XS
SM
MD
LG