Ndërlidhjet

VJENË


Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj tha se "nuk ka akuzë" kundër tij nga Tribunali i Hagës, por se "ekzstojnë vetëm akuza të cilat i ka fabrikuar regjimi i mëparshëm në Beograd". Këto komente zoti Haradinaj i bëri në një intervistë të botuar sot në gazetën vjeneze, Standard. I pyetur për çështjen e evropianizimit të Kosovës, Ramush Haradinaj është shprehur se është i kënaqur që Evropa dhe Shtetet e Bashkuara në Kosovë bashkëpunojnë mirë. Por, në këtë temë, ai ka theksuar se "gjatë bisedimeve për status do të dëshironim rol më të madh të Shteteve të Bashkuara".
XS
SM
MD
LG