Ndërlidhjet

SARAJEVË


"Bashkimi Evropian nuk do të jetë i plotë pa ish republikat jugosllave" tha presidenti i Maqedonisë, Branko Crvenkovski, gjatë vizitës së sotme në Sarajevë. Sipas tij, qëllim strategjik i Maqedonisë dhe Bosnjes është anëtarësimi në Bashkimin Evropian dhe në NATO.
XS
SM
MD
LG