Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan do të përdorë turneun e tij evropian, që fillon të dielën, për të theksuar rëndësinë e marrdhënieve transatlantike.
Bush ka theksuar se qëllimi i tij kryesor është t'i rikujtojtë amerikanëve dhe evropianëve rëndësinë e marrdhënieve euro-amerikane për sigurinë dhe paqen e përbashkët.
Njëherësh presidenti amerikan do të bëjë të qartë edhe shqetësimin e tij lidhur me ndryshimet klimatike, për çfarë administrata aktuale amerikane është kritikuar për indiferencë. Marrdhëniet transatlantike janë dëmtuar nga ndërhyrja ushtarake në Irak.
XS
SM
MD
LG