Ndërlidhjet

NJU JORK


Komiteti ligjor i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara miratoi deklaratën përmes së cilës u bënë thirrje shteteve që të ndalojnë të gjitha format e klonimit të njerëzve. Propozimi erdhi nga Hondurasi dhe gëzonte mbështetjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG