Ndërlidhjet

MADRID


Në Spanjë po mbahet referendumi për miratimin e Kushtetutës së Bashkimit Evropian. Me këtë rast, kryeministri Jose Luis Rodriguez Zapatero, tha:
- Sot e shënojmë një vendim madhor për të ardhmen e Evropës së Bashkuar. Është poashtu vendim shumë i rëndësishëm për Spanjën...për të ardhmen e saj dhe për mirëqenien.
Agjencitë e lajmeve informojnë se në listat e votimit janë të regjistruar më se 34 milionë votues.
XS
SM
MD
LG