Ndërlidhjet

SPANJË


Anketat tregojnë se spanjollët kanë miratuar kushtetutën e re të Bashkimit Evropian. Në Spanjë sot është mbajtur referendumi i parë për kushtetutën e re evropiane.
Parlamentet e Hungarisë, Lituanisë dhe Sllovenisë e kanë miratuar kushtetutën, por Spanja ka qenë vendi i parë ku miratimi është bërë përmes votës popullore.
XS
SM
MD
LG