Ndërlidhjet

NIKOZI


Turqit qipriotë kanë votuar sot për zgjedhjen e parlamentit të ri, nga i cili shpresojnë se do të jetë në gjendje t'i japë fund izolimit ekonomik dhe ta sjellë Qipron turke më afër Bashkimit Evropian.
Pjesa greke e Qipros është pranuar në maj të vitit 2004 si anëtare e Bashkimit Evropian, derisa kjo nuk vlen për Qipron turke që nuk është e njohur ndërkombëtarisht.
XS
SM
MD
LG