Ndërlidhjet

BAGDAD


Udhëheqësit e grupeve fisnore suni po diskutojnë strategjinë për përfshirjen në qeverinë e ardhshme të Irakut. Në mesin e pjesëmarrësve ka dhe nga ata që e cilësuan gabim shumë të madh mospjesëmarrjen e irakëve suni në zgjedhjet e 30 janarit.
XS
SM
MD
LG