Ndërlidhjet

KABUL


Afganistani rrezikon të përfshihet nga kaosi, nëse nuk realizohen kërkesat e popullit atje, thanë Kombet e Bashkuara, në raportin e publikuar sot. "Nëse papunësia, edukimi dhe çështjet politike, nuk adresohen shpejtë, vendi do të pësojë kolaps të rrezikshëm për njerëzit e vetë dhe bashkësinë ndërkombëtare" vlerësoi raporti i OKB-së.
XS
SM
MD
LG