Ndërlidhjet

TIRANË


Zyra e prokurorit publik në Tiranë i shpalli të pasakta deklaratat për përfshirjen e kryeministrit Fatos Nano në trafikimin e armëve ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, në vitin 1998. "Sipas hetimeve këto deklarata janë falso" thuhet në një kumtesë të prokurorisë. Akuzat e tilla ishin bërë në nëntor të vitit të kaluar në parlamentin e Shqipërisë, nga deputeti Nikollë Lesi.
XS
SM
MD
LG