Ndërlidhjet

BRUKSEL


Gjermani Max – Peter Ratzel do të jetë shef i Agjencisë Evropiane të Shërbimeve të Zbulimit, EUROPOL. Vendimin e morën ministrat e brendshëm dhe të drejtësisë të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian. Emërimi i tij u dha fund mosmarrëveshjeve ndërmjet Gjermanisë, Francës, Italisë dhe Spanjës, të cilat kishin caktuar kandidatët e tyre për këtë post.
XS
SM
MD
LG