Ndërlidhjet

RAMALLAH


Përbërja e re e kabinetit qeveritar palestinez bëri betimin para liderit Mahmoud Abbas dhe filloi punën. Abbas tha se ministrat janë të rinjë dhe profesionistë të aftë për të kryer përgjegjësitë që i presin. Miratimi i përbërjes së re të kabitetit të udhëhequr nga Ahmed Qurei u bë sot nga Këshilli legjislativ palestinez. Ministri i jashtëm i Izraelit, Silvan Shalon tha se ky është një hap pozitiv drejtë të ardhmes më të mrië në Lindjen e Mesme.
XS
SM
MD
LG