Ndërlidhjet

MONTREAL


Qeveria e Kanadës nuk do t'u bashkangjitet planeve të Shteteve të Bashkuara për stacionimin e raketave mbrojtëse, që do të mbulonin territorin e Amerikës Veriore. Ky qëndrim u bë publik nga ministri i jashtëm Pierre Pettigrev. Paralajmërimi i tillë mund të ftohtë sërish raportet ndërmjet Uashingtonit dhe Montrealit.
XS
SM
MD
LG