Ndërlidhjet

TIRANË


"Të mos mbetemi peng të ngjarjeve të kaluara, të vlerësojmë relisht gjendjen e krijuar dhe të shikojmë përpara të çliruar nga tendencat e vjetra nacionaliste", deklaroi presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu në tre vjetorin e nënshkrimit të Kartës Adriatik 3.
Këto komente Moisiu i bëri në takimin e shefave të shtabeve të përgjithshme të Kroacisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë, vendeve nënshkruese të Kartës Adriatik 3, të cilët sot u takuan në Tiranë.
Me këtë rast, presidenti i Shqipërisë tha se tashmë rajoni, nga vende që konsumonin, është shndërruar në vende që prodhojnë siguri.
XS
SM
MD
LG