Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi punues i Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacionit e përfundoi takimin një javor ku u diskutua dhe çështja e kodit të pavarur telefonik për Kosovën.
Pritej që grupi të bënte rekomandimin përkatës lidhur me kërkesën e UNMIK-ut, kurse drejtori i Zyrës së standardizimeve do të merrte vendimin përfundimtar.
Por Toby Johnson, zëdhënës i organizatës, i tha radios "Evropa e Lirë" se grupi punues nuk ka bërë asnjë rekomandim, kurse procesi vazhdon.
Sipas tij, marrja e vendimit mbetet në duar të drejtorit të Zyrës së Standardizimeve Hutin Zhao, i cili e mban këtë post prej vitit 1998, ndërsa mandati i përfundon në vitin 2006.
XS
SM
MD
LG